Kuremaalt pärit rattamees avaldab saates saladuse, mida sporditegemise ajal ta rääkida ei tohtinud. Vaikimine oli küll ohtlik, aga teisest küljest võinuks rääkimine kaasa tuua sportimise keelu. Ei, tegemist ei ole dopinguga, ehkki ka dopinguga seonduvad teemad on Pütsepa elu sportlasena ärevaks teinud. Ta pajatab kogemusest amatöörklubis, mis oli kõike muud kui meeldiv.

Miks jõudis Pütsep ikkagi nii hilja profiks, kui juba juunioride klassis oli ta MM-i seitsmes mees? Paugutas igast asendist, isegi 3000 meetri kõrgusel üle merepinna.

Vähesed mäletavad, et Sydney olümpial finišeeris ta samas grupis Jaan Kirsipuuga, kus jagati teise kümne kohti. Toonane amatöör pani ässadega võidu 240 kilomeetrit ja jäi ellu. Kui tervis oli korras, võis Pütsep teha imelisi liigutusi. Vestluse käigus meenutame pikemalt 2006. aasta MM-i ja 2007. aasta Hispaania velotuuri, millest võinuks kujuneda väga meeldejäävad episoodid tema sportlasteel.

Karjääri kolm viimast hooaega sõitis Pütsep Läti kontinentaalses profitiimis Alpha Baltic. Sinna aega jääb ka üks väga omapärane võistlus, mis tekitas isegi piinlikuse tunde. Millest täpsemalt jutt saate teada juba saadet kuulates. Jutuajamist veab Ivar Jurtšenko. Head kuulamist!
1x
00:00