Luukild fikseeriti traatidega, mille teised otsad turritavad paari sentimeetri ulatuses õlanukist välja. See omakorda tähendab kõrgendatud ohtu põletiku tekkeks ning treeningtöö on seeläbi tuntavalt häiritud.

"Mihkel Mardna, kes mind Eestisse saabudes kohe üle vaatas, tegi imestusest suured silmad," sõnas Loo Delfile. "Eestis kasutati sarnast tehnikat rangluuoperatsioonidel vast 30 aastat tagasi. Uut lõikust pole ka otstarbekas teha, sest siis nihkuks paranemine veel kaugemasse tulevikku. Halb variant, kuid tuleb leppida," lisas sportlane mõrudal toonil.

Martin Loo pidi eeloleval nädalavahetusel startima hooaja esimesel MK-etapil Lõuna-Aafrika Vabariigis, kuid nüüd on ta hoopis telekommentaatori rollis. Viasat Sport Balticu vahendusel saab võistlusele otsepildis kaasa elada ning Loo kommentaare kuulda.

"Praeguse plaani kohaselt võetakse mul traadid õlast välja 21. aprillil. Eks siis paistab, kui hästi paranenud olen. Tasahilju üritan kodus pukitreeningut ikka teha, aga põletiku ohus pean suuremast higistamisest hoiduma. Tagasi Itaaliasse lähen alles siis, kui saan muretult maastikul treenida," lisas Merida Italia profitiimi esinumber.