Taaramäe esmased muljed on igati positiivsed. "Seni oleme kahe pikema treeninguga maha saanud. Esimesel päeval 3,5 ja teisel päeval 5,5 tundi. Meil on kaks gruppi, mina harjutan koos ühepäevasõitjatega. Nad treenivad pikemalt ja mulle see sobib," rääkis tiimi uustulnukas õhinal.

Aga miks ikkagi koos klassikute meestega? "Mind võttis oma hoole alla Alexander Kristoffi isiklik treener, norralane Stein Oern. Ta tegeleb Katjušas nüüd pisut laiema haardega. Enne ratturi enda gruppi võtmist teeb ta hästi põhjaliku taustatöö ja minu lähteandmed talle sobisid," oli Taaramäe muutustega rahul. Ta lisas veel, et enne hommikusööki on treener kavasse võtnud kerelihaste treeningu, sangpommide ja erinevat sorti köitega.

Vaata, kuidas Taaramäe enne Hispaania laagrisse minekut omanimelise klubi noortega pukitreeningut tegi:

Noortega treeningust kirjutab Taaramäe oma facebooki lehel: "Eestis olles tegin oma rattaklubi noortega koos trenni. Mitme lapse jaoks oli see tema elu esimene rullikutel sõidu treening... väga lahe oli vaadata, kuidas algul mitte kuidagi seda hoogu üles ei saadud ja pidi kusagilt ikka kinni hoidma ning paari minuti pärast oli laps juba nagu vana kala pukisõidus!"