Rein Taaramäe on klubis teise aasta mees ning klubi struktuuriga igati tuttav. Ei tohiks miskit keerulisemaks ajada ka peamänedžeri vahetus. Vjatšeslav Jekimovi asemel hakkab klubi käekäigu eest vastutama samuti endine tippsõitja Jose Azevedo.

Katjuša-Alpecin on kuni laupäevani Calpe lähistel laagris, mille kestuseks kujuneb kokku 12 päeva. Käib põhja ladumine hooajaks, kus loodetakse tulemust igal rindel - nii klassikutelt, suurtelt mitmepäevasõitudelt kui ka sprindifinišites. Koosseis on klubil esinduslik, võrreldes mullusega oluliselt nimekam. Küll on kitsas käes mägedemeestega ja nii peab Taaramäe eeldatavalt keskenduma just sellesse rolli.

"Mul endal on algavaks hooajaks kaks plaani," avalikustas Taaramäe Delfile. "Kuna tean, et Ilnur Zakarin läheb Giro d`Italiale üldarvestuse kõrget kohta püüdma, siis pean seal olema talle abiks. Plaan A kohaselt tahan seejärel sõita Tour de France´i, kus püüaksin velotuuri teises pooles etapivõitu ja kui tiim seda valikut ei soosi, siis plaan B kohaselt sõidaksin Giro järgselt Šveitsi tuuri ning valmistuksin Vueltaks."

Katjuša-Alpecin 2017 koosseis:

Maxim Belkov (RUS), Jenthe Biermans (BEL), Sven Erik Bystrøm (NOR), José Gonçalves (POR), Marco Haller (AUT), Reto Hollenstein (SUI), Robert Kišerlovski (CRO), Pavel Kochetkov (RUS), Alexander Kristoff (NOR), Viacheslav Kuznetsov (RUS), Maurits Lammertink (HOL), Alberto Losada (ESP), Tiago Machado (POR), Matvey Mamykin (RUS), Tony Martin (GER), Marco Mathis (GER), Michael Mørkøv (DEN), Baptiste Planckaert (BEL), Nils Politt (GER), Jhonatan Restrepo (COL), Simon Špilak (SLO), Rein Taaramäe (EST), Ángel Vicioso (ESP), Mads Würtz Schmidt (DEN), Rick Zabel (GER), Ilnur Zakarin (RUS).