"Rein Taaramäed tabas ebaõnn. Ta sai võistluste direktori autolt löögi. Ratas sai tõsiselt kannatada, Rein pidi katkestama, kuid temaga on kõik korras," teatas Katjuša meeskond, kes lubas lähiajal uut informatsiooni anda.

Taaramäele sõideti tagant otsa, misjärel ta kukkus. Eestlane pääses õnneks kergemate vigastustega, saades mõned kriimustused ja haavad.

Taaramäe slgitas juhtunut Katjuša Facebooki lehele: "Ma pole päris kindel, mis juhtus. Jäin peagrupist maha ja sõitsin üksinda ning siis ühel hetkel olin lihtsalt teepervel maas. Sain aru, et auto sõitis mulle tagant otsa. Mul oli õnne, et ma luumurdudeta pääsesin. Ratas oli viieks-kuueks tükiks." Taaramäe lisas, et oli talle otsa sõitnud juhi peale alguses väga vihane, kuid hiljem võttis tema vabanduse vastu.

Tänase etapi võitis Jonas Van Genechten (IAM Cycling), kellele järgnesid finišiheitluses Daniele Bennati (Tinkoff) ja Alejandro Valverde (Movistar). Kukkumise elas täna üle ka Alberto Contador (Tinkoff), kuid kuna see juhtus sõidu viimasel kolmel kilomeetril, sai ta rivaalidega sama aja. Tuuri üldliidrina jätkab Darwin Atapuma (BMC).

Fotod Taaramäe rattast: