Siim Kiskonen lõpetas Lauguga samas grupis 24. kohal. Kaotust kiirematele kogunes mõlemal üle kahe minuti.
174 km pikkuse võidusõidu võitis sakslane Jonas Rutsch ajaga 4:05.08 (42,859 km/h), teine oli Norra koondislane Andreas Neklessund ja kolmas belglane Jens Reynders.

„Kohe sõidu algusest puhus tugev küljetuul ja lõpuringidel olnud tõusud Baneberg, Kemmelberg ja Monteberg päeva lihtsamaks ei teinud. 150 alustanud mehest sai tulemuse kirja vaid 36. Eesti koondisel pole see sõit kunagi õnnestunud, aga sel korral tulid vähemalt läbi aegade parimad kohad. Võttes arvesse kõiki asjaolusid, võib sõiduga rahule jääda ja töötada edasi selle nimel, et järgmine Rahvuste karikas paremini läheks,“ võttis päeva kokku koondise treener Rene Mandri.

Juunioride sõidus oli Eesti koondise parimana finišis Henri Treimuth, kes lõpetas 70. kohal. Joonas Kurits, Toomas Vool ja Stefan Lootus olid vastavalt 80., 81. ja 82.

Järgmine võistlus on U23 koondisel kahe nädala pärast kuni 23 aastaste Rahvuste karika klassikul Tour of Flanders. Juuniore ootab ees Rahvuste karika jõuproov Pariis-Roubaix, mis peetakse proffide sõiduga samal päeval, trassiks elukutseliste võidusõidu viimased 120 kilomeetrit.