Varasemalt on Armstrong aga kinnitanud, et pole kunagi dopingut kasutanud. Seda nii oma raamatutes, ajalehtedes, kohtus kui ka avalikes esinemistes. Siin on mõned neist väljaütlemistest:

"Luke'i nimi on Armstrong ning kui ta läheb kooli, siis ma ei taha, et talle öeldakse 'su isa on üks suur võltisng'. See tapaks mu," seisab Armstrongi teises biograafias "Iga sekund loeb"(2003.a.)

"Tulin välja eluohtlikust haigusest. Olin oma surnuvoodil. Arvate tõesti, et ma lähen tagasi sporti ning nõuan doktorilt kõikvõimalikku, et taas kiireks saada. Mitte mingil juhul, ma ei teeks kunagi nii," - avalik esinemine Aspenis (2007).

"Mitu korda ma pean seda ütlema? Ma ei ole kunagi dopingut tarvitanud!" - kohtus (2005).

"Mul on kahju, et te ei usu imedesse," lausus Armstrong pärast 2005. aasta Tour de France'i võitu. "Pole mingeid saladusi. See on karm spordiala ning võidu toob raske töö."

"Kõik tahavad teada, kas ma tarvitan. Mille "peal ma olen?" Olen ratta peal, kuus tundi päevas!" - Nike'i reklaam 2001.

"Oleme tüdinud neist süüdistustest ning teeme kõik, et nendega võidelda. Need on täiesti valed," - pressikonverents 2004. a.

"Nad ütlevad 'uus kutt võitis tuuri. See ei saa olla. Ta peab dopingut tarvitama'. See on väga kurb," - teleintervjuu pärast esimest Tuuri võitu 1999.a.

"Oled väärt tooli millel istud," - dopingukriitikule Paul Kimmage'ile 2009. aastal pressikonverentsil.

"Kas me kõik teeme vigu? Absoluutselt. Aga ühiskonnana, kas peame andestama ja unustama ning lubama inimestel tööga edasi minna? Absoluutselt," - samal pressikonverentsil kaitsmas dopingut tarvitanud rattureid.

"Päeva lõpuks pole mul midagi peita," - intervjuu AP-le 2009.a.

"Ma pole kunagi dopingut tarvitanud!" - telesaates "Larry King Live" 2005. a.