Kriit tundis end haiglasena pärast üleeilset etappi, kus õnnestus jooksikutega peagrupist ära sõita ja lõpetada 6. kohaga. Äksist pärit rattamees kirjutab oma blogis:

"Peale sõitu olen aina köhinud ja kurk on jama. Aga arst on meil siin olemas, kes vaatas, et kopsudes midagi halba pole. Ma lihtsalt ei tohi haigeks jääda. Naine pani kodust raviteesid kaasa ja teen sinepiplaastreid kah enne magama minekut. Loodan, et pean homme (täna) oma kehva tervisega vastu ja siis PUHKEPÄEV".

Vaata Giro d´Italia 13. etapi finišit, kus Kalle Kriit saab 6. koha:

Giro d´Italia 13. etapil välja sõidetud esikuuiku koht märgib tulemust, mis pole eesti ratturite hulgas just igapäevane saavutus. Seni oli ainsana Itaalia velotuuri etapil kuue hulka mahtunud Jaan Kirsipuu. Kriidil juhtus sõidu käigus veel mitu kentsakat lugu:

"Peale viimast mäefinišit hakkas minu show... Kõigepealt ütles üles tagumise käiguvahetaja tross, mis tähendas ratta vahetust. Auto oli taga, aga kuna meie grupist oli mehi maha jäänud, ei saanud vahetust kohe teha. Pidin mingi 10 kilomeetrit sõitma, vahetades ainult esimest suurt-väikest hammasratast. Õnneks oli enamus aega allamäge. Vahel mõne lühema põksu peal oli nibin-nabin, kas jään püsima. Rattavahetus läks kiiresti. Nagu ikka oli ratas natuke harjumatu, eks natuke siit-sealt teistmoodi. Aga sain kiirelt järgi ette. Sain grupi kätte ja esikumm katki... Seekord esiratta vahetus. Uuh, mis mu peas toimus, aga sisendasin endale, et pean jääma rahulikuks".

"Siis hakkas jooksikute grupis tõmblemine. Kuna olin oma jamadest algul natsa "punases", riskisin ja ei tõmmelnud. Läks paremaks ning hakkasin kaasa minema ja proovima. Minu jaoks oli ideaalne, kui me nelja mehega enne lõppu ära saime. Olin kindel, et nii jääb, sest kiired mehed olid taga ja töö organiseerimine seetõttu keeruline. Aga kahjuks nii ei läinud. See oli minu supervõimalus ja olin valmis tegelikult "võitma", sest suuremas grupis oli minust palju kiiremaid mehi. Viimane kilomeeter üritasin natuke üllatust mängida, et panen tagant litri, aga liiga kaugelt ja tuul oli kah veidi vastu. Polnud sellist võimu. Aga no minu "võidu võimalus" kadus väga väikseks siis, kui meid neljakesi kätte saadi. Kuues koht pole paha ja elu läheb edasi...PANNA ON VAJA".