Etapi 25. kilomeetril õnnestus Kriidil koos nelja kaaslasega minema sõita, eestlase kompanjonideks olid Oleg Berdos (De Rosa) Moldovast, itaallane Ermanno Capelli (Footon-Servetto), prantslane David Deroo (Skil-Shimano) ja poolakas Bartlomiej Matysiak (CCC-Polsat).

Jooksikutel lasti terve päeva ees rabeleda ja peagrupp püüdis nad kinni umbes kümme kilomeetrit enne finišit. Maksimaalne edu ulatus 2 minuti ja 20 sekundi peale.

Etapi 41. ja 70. kilomeetril mängiti välja preemiapunktid Türkish Beauties arvestuses, kus Kriit korra võitis ja oli korra teine. Mõlema preemiafiniši võidu korral saanuks Kriit velotuuri lõpuks selga Türkish Beauties valge särgi, nüüd kuulub see tema klubikaaslasele Christophe Kern´ile.

Etapil sai Kriit 55. koha ja oli kokkuvõttes 20. Velotuuri võitis Giovanni Visconti (ISD). "Eelkõige oli mu ülesandeks kaitsta valget särki ja pärast esimest preemiafinišit oli asi tehtud," selgitas Kriit autasustamist oodates. Cofidise meeskond sai ISD-Neri järel meeskondlikus arvestuses teise koha.

Kõik ratturid kandsid Türgi velotuuril täna leinalinte, lennukatastroofis hukkunud Poola presidendi auks. Ühtlasi muudeti etapi algusaega, mis toodi poolteist tundi varasemaks ja oli seotud Poola presidendi matuste teleülekandega.