"Ma ei olnud sünnist peale jube andekas või võimekas," vastas kõik suured võidud Prantsusmaa meeskonna AG2R ridades noppinud Kirsipuu Vikerraadio küsimusele, miks ta esimene Touri etapivõit tuli 29-aastaselt. "Mul oli hea kiirus, aga töövõime jättis soovida. See arenes tasapisi järgi nii kaugele, et oli võimalik võita."

Aasta varem oli rattasporti raputanud dopinguskandaal, mille raames tunnistasid EPO tarvitamist kõik Festina rattatiimi sõitjad. "Oli küll muutus, eriti just Tour de France'il. See puhastas õhku küll."

"Ega ausalt öeldes väga ei olnud. Ma ei ole tema raamatut lugenud ega dokumentaalfilmi vaadanud, aga seal midagi väga üllatavat ei olnud," sõnas Kirsipuu seitse korda prantsuse velotuuril triumfeerinud Lance Armstrongi dopinguskandaali kohta. "Tuleb tõdeda, et ta oli väga tugev logistik! Ta oli siiski väga tugev ja andekas võidusõitja, aga ta oli teistest natuke parem ja tänu sellele ta võitiski. Olgem ausad, ega konkurendid ka ei maganud, midagi tegid nemad ka," tõdes Kirsipuu."