Kristjan Johanson (UC Aubenas) oli joonel GP de Neoules ühepäevasõidul. Vihmas ja rahes peetud 120 km pikkune võidusõit lõppes grupifinišiga, kus Johanson sai võitjaga sama aja ja 9. koha. Võitis Nazar Lahodych (Martiques SC) ,Jason Portali ja Corentin Navarro ees (mõlemad La Pomme Marseille). Johansoni tiimikaaslane Steven Kalf lõpetas 15. kohal, teised eestlased katkestasid.

Kuigi 19-aastane Viljandi noormees jõudis tänavu esikümnesse esmakordselt, ei jäänud ta ise esitusega päris rahule. "Terve sõit pandi ketis, nii kiiruse kui küljetuule mõjul, kedagi eest ära ei lastud. Suurte jõududega esindatud meeskonnad tahtsid grupifinišit ja nii ka läks. Ise sain hullu pannes finišis korralikule positsioonile ja finišikurvi 200 meetri peal läksin 5. positsioonil. Kuid minu ees pandi kurvis selline manööver,et jäin vaevu püsti ning pidin hoo maha pidurdama. Tundsin esimest korda sel hooajal, et jalg on tugev ja osalesin poodiumi pärast kaasarääkimisel," nentis Johanson.

Greg Hallop (Team Peltrax) osales GP de Bologne ühepäevasõidul. 115 km pikkusel jõuproovil võttis üheksa jooksiku hulgast võidu Antoine Bravard (Bourg-en-Bresse Ain Cyclisme), kellele Hallop kaotas 2.38 ning sai 10. koha. "Vaatamata minu aktiivsusele läksid lõpuks ikkagi eest üheksa meest, kuhu endal ei õnnestunud kaasa minna. Siiski jõudsin esikümnesse, kuhu see hooaeg pole varem asja olnud. Sõiduvorm oli hea," sõnas Hallop.