Lõiv finišeeris ajaga 1:31.32. Teisena lõpetas Lara Lois Garcia, kes kaotas Eesti meistrile viie minutiga ning kolmanda koha pälvis Maria Rodriguez Navarrete (+7.15). Ühtlasi jätkab Lõiv Hispaania karikasarja üldtabelis kindla liidrina.

“Kuna jõudsin võistluspaika alles hommikul, siis rajaga tutvumiseks jäi vähe aega,” rääkis Lõiv võistluse järel. “Seepärast otsustasin esimesed paar ringi rahulikumalt võtta ja pigem teiste tuules sõita, et oludega paremini tutvuda. Sellele vaatamata õnnestus mul konkurentidega vahe kohe sõidu alguses sisse teha ja iga järgneva ringiga kasvatada.”

Päev varem võistles eestlanna Põhja-Hispaanias toimunud võistlusel Copa Catalana Barcelona, kus saavutas 5. koha. Esikoha pälvis Githa Michiels ajaga 1:16.17, teise koha sai Loana Lecomte (+2.57) ja kolmanda Malene Degn (+3.27). Lõiv kaotas võitjale viie minuti ja nelja sekundiga.

“Võrreldes eelmise aastaga oli rada muudetud. Tänavu meenutas see pigem cyclo-crossi ringi, mis tiirutas palju väikese ala peal ja oli ainult paari lühikese tõusuga,” kirjeldas Lõiv võistlusolusid. “Terve sõit kulges väga intensiivselt. Esimesed neli naist pääsesid küll kiiresti eest ära, aga ülejäänud kohtade peale käis pidev võitlus. Sõidu teises pooles suutsin esimestega vahet vähendada, aga päris kätte neid enam ei saanud.”

Järgmisena stardib Lõiv 19. mail MK-etapil Saksamaal Albstadtis.