Ligi 2000 meetri kõrgusel sõidetud võistluse võitis valitsev Euroopa meister Jolanda Neff ajaga 22.40. Ühe sekundiga kaotasid talle šveitslanna Alessandra Keller ja maailmameister Kate Courtney. Lõiv kaotas võitjale ühe minuti ja viie sekundiga.

“Minu jaoks esimene short track mäestikus ja natukene olin ärev, et kuidas selline intensiivsus nii hõredas õhus mulle sobib,” rääkis Lõiv võistluse järel. “Stardile järgnevas kurvis jäin natuke aeglasemate sõitjate taha karpi, mille tõttu langesin grupis tahapoole. Kohe järgnes sellele omakorda järsk tõus, kus eessõitjad takerdusid üksteisesse ja olin sunnitud rattalt maha tulema ning terve tõusu jooksma. Selle tulemusena olin päris hingetu. Lisaks langesin sõitjaterivi lõppu."

"Paar järgnevat ringi püüdsin taas vaikselt rütmi leida ja natuke taastuda. Sõidu teises pooles õnnestus ring-ringilt kohta parandada, aga kahjuks oli vahe esimestega nii pikaks kärisenud, et pidin leppima 27. kohaga,” lisas Lõiv.

Meeste klassis oli kiireim brasiillane Henrique Avancini, kes edestas finišis maailmameistrit Nino Schurterit ja prantslast Maxime Marotte’i.