Howson võitis samal alal medali ka mullusel MMil, olles toona väärt pronksist autasu. 21-aastase talendi näol on tegemist valitseva Okeaania meistriga, kes suvel kirjutas alla profilepingu Orica-GreenEdge meeskonnaga.

Howsoni järel sai hõbeda tänavune eraldistardi Euroopa meister, prantslane Yoann Paillot ja pronksi Londoni olümpiavõitja trekil omniumis, taanlane Lasse Norman Hansen. Võitjale kaotasid nad vastavalt 57,1 sekundit ja 1.10,1. Hansen on pärast olümpiakulla võitmist kolinud trekilt maanteele ning järgmisel hooajal näeb teda Garmin-Sharp võistlusvormis.

Eestlastest oli rajal saarlane Endrik Puntso, kes sai 74 startija hulgas 53. koha. Puntso kaotus võitjale oli 5.40,3. Keskmiseks kiiruseks tuli 46,9 km/h. Koht 30 parema hulgas jäi täpselt kahe minuti kaugusele.

Naisjuunioride 16,1 km pikkusel eraldistardiga sõidul võidutses prantslanna Severine Eraud. Poolel distantsil neljas olnud Eraud tegi võimsa lõpu ja edestas 2,6 sekundiga Alexandria Nichollsi Austraaliast. Eraudi võiduaeg 22.42,6 ja see annab keskmiseks kiiruseks 42,7 km/h. Pronksmedal läks samuti Austraaliasse. Alexandra Manly edestas pronksiheitluses 3,3 sekundiga leedulanna Zavinta Titenyte´t.