Martin valitses ajasõitu kindlalt ja lõpuks kaotas hollandlane Tom Dumoulin (Team Giant-Shimano) talle minuti ja 39 sekundiga. Kolmandale kohale tuli tšehh Jan Barta (Team Netapp-Endura).

Üldliider Vincenzo Nibali (Astana) jäi täna esimesena kolme parema hulgast välja, kuid Touri võidu juba põhimõtteliselt kindlustanud itaallast see arvatavasti kriipima ei jää.

Ühtlasi sai täna ka selgeks suure tõenäosusega Touri esikolmik, kuhu kuuluvad lisaks Nibalile kaks prantslast - Jean-Cristophe Péraud (Ag2r) lõpetas eraldistardist sõidul seitsmendal kohal, edestades lähikonkurente Thibaut Pinot'd (FDJ) ja Alejandro Valverdet (Movistar) paraja eduga.

37-aastase Péraud edumaa enne viimast etappi on 32 sekundit parima noorratturi valget särki kandva Pinot ees ja ligi kaks minutit Valverde ees. Kollast särki kandvale Nibalile kaotab Péraud 7 minuti ja 52 sekundiga. Viimati pääsesid prantslased Tour de France'i poodiumile koguni 17 aastat tagasi.

Kõva sõidu tegid täna Tanel Kangert (Astana) ja Rein Taaramäe (Cofidis), kes lõpetasid vastavalt 18. ja 31. kohal. Kangert finišeerib Champs-Élysée tänaval arvatavasti 20. kohal, Taaramäe hoiab üldarvestuses kinni 88. kohast.

Täna tegi enda viimase ajasõidu Touril ka legendaarne Jens Voigt. 42-aastane sakslane kõrgete kohtade nimel küll ei võistelnud, kuid tuleb pidada märkimisväärseks saavutuseks fakti, et Voigtile oli see juba 16. kord sõita Tour de France'i eraldistardi etappi.