Grupifinišis järgnesid võitjale Jaan Kirsipuu (CKT TMIT - Champion System) ja mullune parim Erki Pütsep (Eesti koondis).

Võidusõitu Tallinnast Tartusse peeti kolmandat korda, aga suurt grupifinišit nähti esmakordselt. "Flahaut oli täna selgelt kiireim ja eks finiši puhul seda karta oligi," sõnas pressikonverentsil tunnustavalt Pütsep.

"Kahju muidugi, et Tanel Kangert ei võitnud. Ta oli terve päeva pildil ja väärinuks esikohta," lisas koondisekaaslase muljetavaldava esituse kohta Pütsep. "Loodan, et homme võtame ikkagi oma ära."

Kangert sõitis koos kolme kaaslasega peagrupil eest 32 kilomeetril, pidades vastu praktiliselt Jõgeva vahefinišini ehk 129 kilomeetrini. Kangertiga koos rassisid ees koondisekaaslased Alo Jakin ja Gert Jõeäär ning leedulane Vytautas Kaupas. Distantsi lõpuosas võttis Kangert ette veel soolorünnaku, mis neutraliseeriti peagrupi poolt alles Tartu linnatänavatel.

Lõpuprotokollis leiab jõu ja ilunumbreid pakkunud Kangerti 51. realt.

Parim noor-rattur oli üldarvestuses 4. koha saanud Reijo Puhm (Eesti U23 koondis), esikuuikusse mahtusid veel lätlane Normunds Lasis ja mõlemad vahefinišid võitnud Vytautas Kaupas.

GALERII:


Homme on kavas Tartu GP ja pühapäeval 29. Tartu rattaralli.