Teise koha võttis sloveenlane Blaz Furdi (Tirol Cycling Team) ning kolmandaks parimaks meheks oli sasklane Paul Voss (Endura Racing).

Rene Mandri jäi võiduga ülimalt rahule: "Ma ei pidanud oma sõnu sööma! Eelmisel aastal teine koht ja sellel aastal lubasin, et tulen siia võitma ning nii ka läks."

Samas tunnustas Mandri ka oma meeskonda: "Kuna eilne sõit ei läinud meil väga hästi, siis olime täna kõik topelt motiveeritud ning meeskonnatöö oli tasemel."

Homsete plaanide kohta sõnas Mandri järgmist: "Loomulikult oleme homme stardis. Tartu Rattaralli on kui "püha lehm", seal peab kindlasti stardis olema."

Eilse Tallinn-Tartu Grand Prix kolmas, tänane teise koha mees, Blaz Furdi tunnistas, et sõit oli raske, kuid meeldiv: "Tänane rada oli väga raske ning olen tulemusega väga rahul! Plaanime ka kindlasti homme edukalt sõita, võita," lisas Furdi.

Voss, kolmandale kohale sõitnud mees ütles et nende meeskond olid võidu nimel väljas: "Tahtsime võitu ja saime selle! On hea meel, et meie meeskonna esindaja esikohale sõitis ja et Eesti mees oma kodumaal võidu võttis ongi hea." Raja kohta lisas ta: "Rada oli raske, aga ma nautisin seda!"

Estonian Cycling Weekendi võistluste direktor Indrek Kelk oli tänase päevaga rahul: "Tänane sõit algas vihmasajus, kuid lõppes päikesepaistes ning võistlus oli algusest peale väga aktiivne ja vahva! Ja loomulikult see, et Rene võidu võttis on suurepärane!"

Järgmise aasta SEB Tartu Grand Prix kohta andis Kelk järgmise vihje: "Kui linnaisad loa annavad, siis järgmisel aastal on rajal üks magus koht juures."

Estonian Cycling Weekend kulmineerub homme, kui sõidetakse 31. Tartu Rattaralli.

Fotod finišist, autasustamisest ja pressikonverentsist:
Fotod stardist ja esimesest vahefinišist: