Eelmisel aastal Tallinn-Tartu Grand Prix 2011 sõidul II koha saavutanud Jonas Ahlstrand (Team Cykelcity.se) on ka sellel aastal edule orienteeritud: „Ma tunnen, et mu vorm on hea ning tulin siia kindlasti võitma! Ilm on hea ja homme saab kiire sõit olema,“ lisab Ahlstrand.

Endura Racing meeskonda kuuluv Rene Mandri paneb kaardid eelkõige SEB Tartu Grand Prix 2012 peale „Homne sõit ei ole niivõrd minu trumbiks, mistõttu lähen just Tartus võidu peale!“ Mandri hindab oma vormi heaks ja on võistlusteks valmis.

Champion System meeskonnas sõitev Jaan Kirsipuu on samuti positiivselt meelestatud: „Lähen kindlasti väga head sõitu tegema,“ sõnab Kirsipuu ning lisab, et temale on meelepärasem homne sõit: „Tallinn-Tartu sõit sobib mulle rohkem, kuid kui asjad ei lähe plaanipäraselt, siis üritan laupäeval Tartus asja parandada.“

Võistluste direktor Indrek Kelk sõnab: „Võistluste keskmine sportlik tase on aastast aastasse järjest tõusnud ning stardis olevad 4 pro-kontinentaal meeskonda kahtlemata kinnitavad seda. Kuna meeskonnad on väga tugevad ja poodiumikohtadele pretendeerivad paljud, siis ootame homset sõitu põnevusega.“

Homme algav Estonian Cycling Weekend 2012 toob stardijoonele läbi aastate tugevaima koosseisu ning pakub kahtlemata põnevust kõikidele!