Juuresoleval pildil on mehel põues vähemalt 10 pudelit jooki ehk 5-6 liitrit turgutavat kesvamärjukest liigub kondiauruga ühest punktist teise.

Üleelamistest ja ülesannetest Vuelta 3. etapil kirjutab Kangert Rattaproffide blogis:

"Ilm tundus sama kuum kui eilegi. Täna sõitsime rohkem sisemaal ja kohati jättis loodus suhteliselt sarnase mulje kui seda oli Omaanis. Palju kollast liiva ja kivi ning mõned kivised mäeahelikud. Etapil suurt midagi ei toimunud meie jaoks. Vaid eelviimase tõusu laskumisel pidin jalgu kasutama eesmärgipäraselt. Keerulisel laskumisel oli punt pooleks läinud ja meie liider Andrei Kašetškin ja mitu teist mees veel taga. Lendasin naksti ette ja andsin oma panuse, et asi jälle kokku tõmmata. Töö tehtud ja punt koos läksin kohe jooke tooma. Kord need laiali jaotatud, tuli juba valmistuda päeva viimaseks tõusuks."

"Alguses ei saanud arugi, et tõus juba hakkas. Inises teine ja ei läinud väga regulaarselt mäkke. Viimane 3km oli samas juba korralik protsent sees. Vaja oma liidrit ette vedada, et siis ise kets sirgu lasta ja ennast järgmiseks päevaks säästa. Tee oli kitsas ja raske oli ette trügida ning ega ma väga ei üllatunud, kui liidrit taga polnudki. Proovisin veel pundist hammastega kinni hoida, kuid see 50 meetrit vahet, mis sisse tekkis enam ei vähenenud. Mõtlesin, et panen laskumise rahulikult ja esimesed on läinud. Ometi tulid tagant 3 hirmsalt motiveeritud venda, kes kindlasti tahtside ette jõuda. Panime kõik mõned head vahetused ja umbes 4km enne joont saime punti järgi. Seal midagi ei üritanud. Turvaliselt üle joone."

"Pidin dopingukontrolli veel minema. Kontrollis jõin 2,5-3l vett, mida on väga palju. Ja jõin kohe mõnuga suurest janust. Kahtlustan, et kaotan vett palju rohkem kui peale joon. Järgmised päevad proovin kaalu bussi tassida, et ennast enne ning peale sõitu kaaluda."