„Kuigi sõit algab ja lõppeb asfaltkattega teel, kulgeb distantsi põhiosa Männiku karjääri radadel,“ lausus Fakto Auto Tallinna Rahvasõidu peakorraldaja Mihkel Reile. „Suured tõusud küll puuduvad, kuid mitmekülgne rada pakub liivalõike, singleid ja sirgeid otsi. Sõidu ajal saab nautida ümbritsevat olustikku, sest Männiku karjääride ümbrus on tavaoludes osaliselt suletud piirkond.“

Seoses maastikusõidu lisandumisega toimub ka „Eriti kõva mehe“ arvestus Hansaviimistluse auhindadele. Tegemist on eraldi mõõduvõtuga neile, kes läbivad Fakto Auto Tallinna Rahvasõidul kaks distantsi: maastikusõidu ning lisaks sellele kas pika või lühikese maanteedistantsi.

Kombineeritud arvestuse paremusjärjestus koostatakse kulunud aegade summeerimise teel ainult absoluutarvestuses, eraldi vanuseklasside arvestust ei peeta.

„Tegime „Eriti kõva mehe“ arvestuse, et tulla vastu heas mõttes rattahulludele, kellel jääb maastikusõidust energiat üle ning kes soovivad võtta päevast maksimumi ja osaleda ka maanteedistantsil,“ rääkis Reile.

Soodushinnaga eelregistreerimine Fakto Auto Tallinna Rahvasõidule lõppeb 26. augustil.

Tutvu võistluse juhendi, raja kaartide, regeistreerimise võimalustega jm infoga Aerobike.ee kodulehel SIIN.