Varem Prantsusmaa tiimides Ag2r ja Bouygues Telecom pedaalinud ning mullu Bulgaarias registreeritud CC Bourgase rivistusse kuulunud 33-aastasest Pütsepast saab Kalev Chocolate Team - Kuota mänedžeri Jüri Savitski sõnul esmakordselt meeskonna tõeline liider.

"Oma sportliku suhtumisega on Pütsep ka teistele eeskujuks," lausus Savitski. "Kalev Chocolate Team - Kuota on Eesti jalgrattaspordi visiitkaart välismaal ja arvan, et igale sportlasele meeldib esindada kodumaa võistkonda."

Kalev Chocolate Team - Kuota on jõudnud kokkuleppele kolme Itaalia uusprofiga, lisaks on Savitski huvitatu Urmo ja Ardy Utari ning Gabriel Leppiku jätkamisest. Lepingut pikendati lätlasest peatreeneri Andris Reissiga. "Eesmärk on värvata kuni 12 meest. Soodsa hinnaga lepinguta häid rattureid on turul palju," ütles Savitski.

Šokolaadipoisid siirduvad jaanuaris treeninglaagrisse Itaaliasse, tuleval hooajal keskendutakse võistlustele saapamaal, Prantsusmaal ja Saksamaal.

Eelmisel hooajal Kalev Chocolate Team - Kuotasse kuulunud Domenico Agosta siirdus Hispaania Pro Continental meeskonda Centri della Calzatura-Cavaliere. Tour de France'il kaks etappi võitnud Salvatore Commesso läks treenerikursustele ja loodab selle ametiga leiba teenima hakata. Eddy Serri perre sündisid kaksikud ja ta jätkab karjääri mööblifirmas.