Teatavasti mõni aeg tagasi pani Erika oma medalid Londonis oksjonile. Müügil olnud esemete hulgas olid ka 1983. aastal Edmontonis toimunud universiaadil võidetud kaks kuldmedalit ja üks hõbemedal, samuti trekisärk ning universiaadi kaelakaart. Alates tänasest on kõik need esemed ka Spordimuuseumis üliõpilasspordi näitusel väljas, nii et kõigil on ainulaadne võimalus kuu aja jooksul, mil näitus on avatud, neid näha, sest juba pärast näituse sulgemist tagastatakse need esemed omanikule.

Näitus tervikuna hõlmab üliõpilassporti läbi mitme sajandi ning antakse ka ülevaade SELL mängude ajaloost. Näitusel on ainulaadne võimalus näha meie spordisangarite Gerd Kanteri, Olga Aleksejeva, Irina Embrichi ja teiste universiaadimedaleid. Esmakordselt on avalikkuse ees Toomas Prooveli kuldmedal ja esikoha diplom, mis ta võitis 2000. aastal kreeka-rooma maadluses üliõpilaste maailmameistrivõistlustel Tokyos. Näha saab ka 2012. aasta üliõpilaste poksimaailmameistri Rain Karlsoni kuldseid poksikindaid.

Lisaks erinevatele medalitele, karikatele, maskottidele on näitusel üleval ka haruldased erinevate riikide filateeliatooted, märgid ning mälestusmündid, mis on pühendatud universiaadidele, üliõpilaste maailmameistrivõistlustele.

Näitus jääb spordimuuseumis avatuks kuuks ajaks.

XXX SELL mängud – Tartu Üliõpilasmängud, mille traditsioon sai alguse aastal 1923 korraldab Eesti Akadeemiline Spordiliit ja toimuvad 16.-18. mail 2014 Tartus. Juubelimängude kavas on 13 spordiala, milles oodatakse osaleb üle 1500 sportlase kümnest riigist. Juubelimängude raames on kavas peale spordivõistluste veel mitmeid muidki juubeliväärilisi üritusi, millest üks on ülalmainitud näitus Spordimuuseumis ja mis on avatud kõigile tartlastele ja Tartu külalistele.