Doltcini jalgrattariideid on Eestis müüdud juba mitmeid aastaid, kuid seni on seda tehtud läbi erinevate jaekettide ja otsetellimustena. „Esinduskaupluse avamine Eestis on Doltcini jaoks suur asi. Nüüd on inimestel võimalus tulla kohapeale ja tutvuda uusimate mudelitega ning proovida neid ka kohe selga,“ sõnas Doltcini rattariiete maaletooja, Janek Tombak.com OÜ tegevjuht Janek Tombak.

Lisaks Doltcini rattariiete suurele valikule on saja ruutmeetrises poes võimalik soetada ka meelepärast suusa- ja jalgrattavarustust. Nimelt on Doltcini Tallinn kauplus ka A&T Spordi edasimüüja ning vastu suusahooaega on Pirita, Viimsi ja kesklinna inimestel hea võimalus kodu lähedalt muretseda soovitud suusavarustus ning suusahooldus usaldada spetsialistidele.

2008. aastal Eesti parimaks jalgratturiks tunnistatud Tombak sõitis aastatel 1999-2005 Prantsusmaa tippklubis Cofidis. 2003. aastal sai ta maailmameistrivõistluste grupisõidus 10. koha ning 2005. aastal sõitis läbi aegade kolmanda eestlasena lõpuni Tour de France´i.