Belglase sõnul toimetab Ferrari paljude jalgratturite meelispaigas Tenerifel ning teda tuntakse nüüd pseudonüümi Testaro järgi.

Pevenage imestab, kuidas rahvusvaheline jalgratturite liit (UCI) Ferrari naasmisse nii leigelt suhtub.

"Nad peaksid sellest teadma. Isegi mina tean, kuigi mul pole enam rattaspordiga mingit pistmist," rääkis Pevenage intervjuus Cyclingnews'ile, kahtlustades, et Ferrari pakub ratturitele sarnaseid teenuseid, mille eest ta omal ajal eluaegse keelu sai.

"Võibolla leidis ta viisi, kuidas neile väiksemates kogustes dopingut manustada, et see nende verepassis välja ei tuleks," pakkus ta.

67-aastane Ferrari sai 2004. aastal aastase vanglakaristuse ja 900 euro suuruse trahvi spordipettuse ja oma meditsiiniliste oskuste väärkasutamise eest. Itaallase kauaaegne sõber ja koostööpartner Lance Armstrong väitis sama kohtuasja raames, et polnud Ferrari dopingualasest tegevusest teadlik. Ferrari kaebas asja edasi ja vabanes kolm aastat hiljem kõigist süüdistustest.

2012. aastal tunnistas aga Armstrong USA antidopingu agentuurile (USADA), et Ferrari aitas tal kasutada veredopingut. Armstrong jäi ilma oma seitsmest Tour de France'i tiitlist ja Ferrarile määrati eluaegne rattaspordis tegutsemise keeld.

Tänavu veebruaris avaldati Taanis salajane raporti, mille kohaselt olevat Jakob Fuglsang ja tema tiimikaaslane Aleksei Lutšenko Prantsuse Rivieras Ferrariga kohtumas käinud. Meeste tööandja Astana eitas sellise kohtumise toimumist ning ähvardas meediat kohtuga.