Teisel, 70-kilomeetrisel etapil oli kiireim Aleksei Medvedjev ajaga 2:56.04. Tema järel käis pjedestaali madalamatele astmetele tihe rebimine seitsme mehe vahel. 27 sekundit hiljem finišisse jõudnud grupist sõitis end teisele kohale võitja klubikaaslane Francesco Casagrande ja kolmandaks David Valero. Pruus lõpetas etapi seitsmendal kohal.

Naiste klassis võitis teist päeva järjest Itaalia meister Eva Lechner (3:27.45). Lõiv sai kaheminutilise kaotusega teise koha.

“Etapi alguses sõitsime neljakesi koos, kuid mul oli enda käima saamisega raskusi. Tempot dikteerisid pigem nemad,” rääkis Lõiv sõidujärgses intervjuus.” Sõidu keskpaigas oli aga üks pikem järsem tõus, kus me Evaga teistelt eest libisesime. Maha jäin ma temast ühel laskumisel, kui meie vahele sattus üks mees, kes lasi nii suure vahe sisse, et ma ei suutnud seda enam üksinda kruusal vastutuulega kinni sõita.”

Kokkuvõttes jätkab meeste seas esikohal avaetapi võitnud Hans Becking. Pruus kaotab liidrile 11 sekundit ja on teisel kohal.

Naiste seas on peale kahte etappi esikohal Lechner. Lõiv kaotab talle 3.37 ning on teisel kohal.

Laupäeval sõidetakse mitmepäevasõidul 63 kilomeetrit ning pühapäeval viimane 36-kilomeetrine etapp.