„Kõik õiged minekud suutsin täna kuidagi maha magada, kuigi teadsin täpselt kohti, kus ära sõidetakse, aga ikkagi kõhklesin ja tagumikku ei tõstnud," kommenteeris Lauk tänast võidusõitu.

"Õnneks olid ikkagi meil igalpool mehed esindatud, seega väga muretsema ei pidanud. Miskipärast Nantes Atlantique tiim tassis jooksikud tagasi, kuigi neil oli ka mees ees. Sõidu lõpus natuke veel rünnati, aga vastutuulega oli raske kuskile minna ja oli selge, et tulemas on pundifiniš. Mul olid paar tiimikaaslast viimasel kolmel kilomeetril ilusasti abis ja lõpus pidin ainult õige ratta valima. Lõppkokkuvõttes teiseks jäänud Matheo Draperi ründas ca 400 m enne joont, sest finiš oli väga tehniline.

Ideaalis oleksin tahtnud ise esimesena lõpukurvi minna, aga nägin, et mööda pressimine oleks olnud liiga ohtlik ja mees minu ees ei tundunud eriti särtsakas olevat. Seega läksin kindla peale välja, lasin tal kurvi minna ja pärast oli vaja paar teravat jalatäit teha ning asi lihtsalt ära vormistada. Tundsin, et viimasest kurvist teisena alustada peaks piisav olema, sest sealt jäi lõpuni vaid 200 meetrit," lisas ta.