Risto Usin ja Gerd Kodanik tegid velotuuril tööd NetApp-Endura meeskonna heaks. See oli meestele teine suurtuuri kogemus, mullu sügisel käisid nad Vueltal.

"Vueltaga võrreldes oli Tour ikka raskem," rääkis Usin, kes ise amatöörina kunagi Prantsusmaal võidu sõitnud. "Esiteks kogu surve ürituse poolt on suurem, võidusõitjad ja õhkkond üldises plaanis närvilisem. Tour ise oli ka keeruline. Kohe esimesed etapid Suurbritannias olid väga pingelised. Peale seda klassiku etapp munakivi lõikudega, põhimõtteliselt poolik Pariis-Roubaix. See tegi meie ettevalmistustööd mitu korda raskemaks. Ja ega pärastpoole polnud lihtsam. Need etapid, kus võinuks vähe kergem olla, seal mängisid kehvad ilmaolud oma osa ja tööd jagus. Lisaks oli meil Touri alguses palju ebaõnne. Kukkumiste tõttu vahetasime esimese nädala jooksul ratastel kaheksa raami," mis kõlab isegi natuke uskumatult.

Suuremat pinget võrreldes Vueltaga kinnitas ka Gerd Kodanik. "Briti saartel kogu see meeletu rahvamass jättis võimsa mulje. Survet oli omajagu, aga tiimi sees õnneks hõõrumisi polnud. Sõitjad pidasid end häesti üleval. Huvitav kogemus kahtlemata, kindlasti tuleme Tourile tagasi," lubas Kodanik.

Kui NetApp-Endura tuleval aastal Tour de France´ile pääseb, siis peasponsori vahetuse tõttu kantakse nime BORA. Leping uue peasponsoriga sõlmiti viieks aastaks. Eesti mehaanikutel on tiimi juhtidega jätkamise osas suusõnaline kokkulepe olemas.