Naiste klassis ei olnud taaskord vastast valitsevale Euroopa- ja maailmameistrile Jolanda Neffile, kes edestas finišis viie sekundiga kanadalannat Emily Battyt. Kolmanda koha sai Taani meister Annika Langvad, kes jäi võitjast maha 27 sekundiga. Eesti meister Lõiv kaotas võitjale 11.06.

Meeste klassis pani oma paremuse maksma maailmameister Nino Schurter, kes jõudis finišisse ajaga 1:26.25. Teise koha teenis 12 sekundit hiljem lõpetanud Itaalia meister Gerhard Kerschbaumer ja kolmandana jõudis finišisse prantslane Maxime Marotte (+1.32). Olümpiakrossi Eesti meister Loo jõudis finišisse ajaga 1:35.13, mis andis talle 44. koha.

"Rada oli raske ja tehniline, palju looduslikke juurikaid ning järske laskumisi," rääkis Loo sõidujärgselt. "Enesetunne oli täna väga hea. Sõidu esimese poole sõitsin tõusvas joones. Neljandal ringil olin 18. kohal ja tundus, et varugi oli alles. Järgmisel ringil läks tagumine rehv ringi esimeses osas, kus boksini oli palju maad. Sõitsin sinnani tühja rehviga. Järgmine ring püüdsin kohti tagasi võita, kuid siis läks katki esimene rehv."

Loo ja Lõiv osalevad järgmisena maastikukrossi maailmameistrivõistlustel, mis peetakse 5.-9. septembrini Šveitsis Lenzerheides. Lisaks neile võtavad MM-ist osa juuniorite vanuseklassis sõitvad Markus Pajur ja Kätlin Kukk