Meeskondadest oli käesoleval hooajal parim RedBike/Hiieko võistkond, mille võidu nimel nägid tublisti vaeva nii Erki Pütsep kui Raido Saar. Mõlemad olid sarja jooksul Austale tõsised konkurendid, kuid pidid üldarvestuses leppima vastavalt teise ja kolmanda kohaga. Parimaks nooreks ratturiks tunnistati M14-klassis sõitnud Sander Stimmer.

Äsja Hiinast naasnud Greete Steinburgi sõnul oli töö sarja üldvõidu nimel tänu tihedale võistluskalendrilel tema jaoks suureks väljakutseks. „Üldtulemuse kirja saamiseks tuli osaleda vähemalt viiel etapil ning olla igal võistlusel maksimaalselt heas vormis. Eesti tüdrukud on väga tublid ja tugevad ning võitmine pole mitte kunagi kerge,“ ütles Steinburg ja lisas, et kõige magusam võit tuli kätte korralike tõusumeetritega Otepää trassil.

„Enne Otepääd oli mul veidi tervisega probleeme ning mitu nädalat ebaõnne teistel võistlustel. Seega tuli sealne võit natuke üllatusena. Lisaks jäi sellest hooajast eredalt meelde veel Rakvere võistlus oma ekstreemsete olude ja korraliku mudaralliga.“

Steinburgi sooviks on näha võistlustel rohkem naisi. „Kui kardad, et põhidistants jääb pikaks, siis vali alustuseks lühem sõit. Jalgrattasõit annab hea enesetunde ja lisaks teeb see ilusaks!“ toonitas rattur.

Austa alustas maastikurattasarja hooaega tagasihoidlikult, esimene võit tuli koju kätte alles neljandal etapil Rõuges. „Kokkuvõtteks võib öelda, et paremini õnnestusid tehnilist oskust nõudnud sõidud. Nõustun Greetega Rakvere osas, see etapp jääb hooajast kindlasti kõige eredamalt meelde.“