„Peale tõsisemast võistlusspordist loobumist hakkasin hobi korras kaasa aitama portaali Rattaprofid arendamisse, millega olen nüüdseks tegelenud ligemale kaks aastat ning selle käigus omandanud oskusi meedia-ja kommunikatsiooni valdkonnas. Tunnen, et võiksin veel enam Eesti rattasporti panustada ning seetõttu ennast rattaliidule appi ka pakkusin,“ sõnas Maasing.

„Oleme Sandri tegemisi kõrvalt märganud, kuna need on üsna palju seotud rattaspordiga. Sander pakkus meile oma abi, millest rattaliidu juhatus ei keeldunud ning loodame, et üheskoos suudame astuda vajalikud sammud, et muuta jalgrattasport Eestis veelgi populaarsemaks,“ lausu Eesti Jalgratturite Liidu peasekretär Urmas Karlson.

Käesoleva aasta lõpp kulub Maasingul rattaliidu senise tegevusega kurssi viimisele ning 2014 esimese poolaasta kommunikatsioonikava väljatöötamisele.

Kommunikatsioonikava eesmärk on hoida laiem avalikkus kursis Eesti jalgrattaspordi käekäiguga ning spordiala populariseemine. „Just need kaks punkti tõstan oma tegevuskavas kõige kõrgemale ning loodan, et minu tööst on kasu kogu Eesti rattaspordile,“ lisas Maasing lõpetuseks.