Eestist osalesid sellel võistlusel Tartu Velo, Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi ratturid ja üks
individuaalvõistleja Tallinnast. Peale eestlaste olid välismaalastest kohal ka lätlased. Võistlust alustati ajasõitudega ja naisjuunioridest näitas kiireimat aega 48,594 sekundit Kersti Johanna Ojasild Tartu Ülikooli Akadeemilisest Spordiklubist. Meesjuunioridest oli parim Arvis Brunavs klubist BMX Ozoleni ajaga 36,682 sekundit. Ardo Oks Tartu Velost saavutas 5. koha (40,254). Lisaks oli M-12 vanuseklassis Mihkel Tiks Tartu Velost kolmas ja Tallinna poiss, Graig Milan Meriloo teine.

Kõige noorematel osalejatel ajasõite polnud ja alustati kohe eelsõitudega. Tartu Velo ratturid
andsid siin korraliku lahingu, Jassi Sobko võitis kolmest eelsõidust kaks ja oli ühes teine, Juhan Sobko võitis ühe eelsõidu ja oli kahes teine, Adrians Robežnieks oli aga kõigis kolmes eelsõidus teine. Seega said kõik kolm ka oma vanuseklassides A-finaali ja võistlesid kohtadele esikaheksas.

B6 vanuseklassis hoidis Adrians Robežnieks viimase sirgeni teist kohta, väike hooletus enne finišit aga maksis talle kätte ja finišijoone ületas ta kolmandana. Juhan Sobko oli eelsõitudes palju jõudu kaotanud ja finaalis pidi leppima seitsmenda kohaga.

B8 vanuseklassis tuli võitjaks Graig Milan Meriloo, Jassi Sobko sõitis pikka aega teisel kohal, pidi aga sõiduvea tõttu taanduma lõpuks siiski neljandaks.

B12 vanuseklassis oli võidukas lätlane, Rolands Ritins Ozoleni BMX klubist. Teine koht kuulus tema klubikaaslasele Niks Rozukalnsile ja kolmas oli Mihkel Tiks. Ardo Oks võistles klass vanemas vanuseklassis ja saavutas meesjuunioride vanuseklassis igati hinnatava viienda koha. Võitjaks meesjuunioride klassis tuli lätlane Arvis Brunavs.

Naisjuuniorid sõitsid finaali koos naiste eliitklassiga. Võitjaks osutus siin Soome RMR rattaklubi esindaja Outi Leinonen. Parima naisjuunioride vanuseklassi ratturina saavutas Kersti Johanna Ojasild finaalis neljanda koha.

Cruiserite klassis oli stardijoonel kaks eestlast. Soome klubi MTBCF esindajana saavutas Meeme Kuuse viienda koha, Kaupo Sobko Tartu Velost finaali ei jõudnud. Võistlusreis Soome näitas meie BMX krossiratturite kiiret arengut ja jõudmist rahvusvahelisele tasemele, samas juhtis ka tähelepanu puudustele, mida järgmise hooaja ettevalmistusel silmas pidada.