Võitja selgus jooksikute grupist, mis sõidu käigus lasti peagrupi poolt maksimaalselt 7,5 minuti kaugusele. Finišiks sulas vahe üldarvestuse liidritega küll alla 3 minuti, kuid see ei mänginud üldises plaanis mingit rolli.

Finišitõusu viimased kilomeetrid olid karmide raskusprotsentidega, maksimum ulatus 21 protsendi peale. Hesjedal jagas jooksikutest jõudu kõige targemalt ja möödus alles mõnisada meetrit enne lõpujoont Tinkoff-Saxo sõitjast Oliver Zaugg´ist.

Kokkuvõtte esiotsa meestest oli etapil 10. kohaga parim Chris Froome (+2.36). Vaid loetud sekunditega jäid britile alla Juaquin Rodriguez, Alberto Contador ja Fabio Aru. Astana esinumber Aru tõusis üldarvestuses kaheksandalt kohalt kuuendaks, juhib endiselt Contador.

Tanel Kangert oli läinud öötundidel kõhuhädade küüsis ja täna oli tema eesmärgiks vaid lõpuni sõita. Kaotust võitjale kogunes enam kui 13 minutit ja kohaks etapil 73. Gert Jõeäär (Cofidis) kaotas ligi 24 minutit ja sai 154. koha.

Esimest korda suurtuuril võistlev Jõeäär tunnistab, et väsimus hakkab vaikselt kehasse kuhjuma.
"Enam-vähem on seni kulgenud. Väike füüsiline väsimus hakkab tulema, aga väga hullu veel pole. Kui ma kolm järgmist etappi (koos tänasega) kenasti vastu pean, siis on lõpp juba väga lähedal. Eile läks meil täiesti täppi, tuli etapivõit. Siiani on Cofidise meeskonnale tuur igati kordaläinud," muljetas Jõeäär tänase etapi stardipaigas, kuurortlinnas Santanderis.

Kangert langes tänase etapi järel üldarvestuses 39. kohale, Jõeäär hoiab 168. positsiooni.

Delfi sõitu Hispaaniasse toetab OlyBet.