Laagri teise päeva hommikul peeti proffidele korralik loeng anti-dopingu reeglistiku teemadel.

Kalle Kriit seletab oma blogis: "Nimelt kutsus klubi täna meile külla mehe,kes majandab selle ADAMS-iga. Enamus spordirahvast vist teab juba ajakirjanduse kaudu, mida see tähendab, aga teen kiire seletuse. Kõik ProTouri ja Pro Continental klubide sõitjad on kohustatud jagama enda asukoha infot. See on interneti põhine programm kus peame iga päeva kohta kirja panema, kus me oleme, mis kell trenni teeme jne. Paras peavalu, aga samas hea, et selline asi tehtud on. See paneb nii mõnedki vennad mõtlema, et kas ikka on mõtet... Seda asja peab tõsiselt võtma, sest kui 18 kuu jooksul paned oma asukohaga kolm korda udu ja tullakse kontrollima, siis on leping läbi ja aasta-kaks võistluskeeldu."

Kohe samal päeval olid ka anti-dopingu inimesed uksetaga dopinguproovi tahtmas ja loomulikult said. Kirjeldused blogis: " Sain peale treeningut ja söömist pikali visata kui treener hüppas tuppa ning ütles, et dopingukontrollid tulid. Mis siis ikka, pass kaasa ja alla saali. Kuna olin just pissil käinud toas, siis pidin seal all pea tund aega vett jooma ja ootama. Õnneks lubati toast arvuti tuua, aga üksi mind üles ei lubatud enam, üks vennike tuli kaasa, et ma mingit sahker-mahkerit teha ei saaks. Reeglid on reeglid. Lõpuks saabus piss ja verd imeti kah ning siis oligi aeg niikaugel, et pidin jälle sööma minema."

Vaatamata pidevale söömisele ja "silmini täis tankimisele", püstitas Cofidise uustulnuk Kalle Kriit kohe esimestel päevadel klubi rekordi, näidates läbi aegade madalaimat rasvaprotsenti. Märkmed blogis: "Hetkel teeb mulle nalja see, et klubi treener käis toas rasva % mõõtmas, mingi oma ime tangidega ja sai mu protsendiks 5,2. Selles klubis pole mitte kunagi kellelgi nii väikest numbrit olnud. Kaalu on mul hetkel 62,5 kg ja pikkust 1.81 cm. Taaramäe ütles mulle paar päeva tagasi, et see on uskumatu kui palju ma söön..."