Taaramäe sõnul möödus koosviibimine meeldivas, stressivabas õhkkonnas, kus tähtsaid külalisi ja Prantsusmaa meediat jagus kuhjaga. Pidulikule esitlusele järgnenud vabas vormis lävimist üritas Taaramäe siiski nii palju kui võimalik vältida.

"Esitlus ja selle eelnenud programm koos ehtsa kabareega oli vinge. Polegi varem sellist asja vaatama sattunud. Mulle väga meeldis! Pärast üritasin melust juba kõrvale hoiduda, sest tähelepanu ja suhtlemine kurnab ikka täiega. Vaiksem nurgake kulus päris marjaks ära," ei salanud Cofidise noor veteran. Taaramäel algab Prantsusmaa klubis juba seitsmes hooaeg.

Enamus meeskonnast jõudis Pariisi otse treeninglaagrist Hispaaniast. Taaramäe sõnul läks laager isiklikus plaanis kindlasti korda, minek on lennukas ja millegi üle kurta oleks patt. "Kõik näitajad on head ja tervis korras. Kümnepäevase laagri jooksul polnud mul kordagi ei nohu, ega köha kallal, rääkimata muudest haigustest. Treeningutel suutsin taluda koormusi, mida kehva mineku pealt tavaliselt ei jõua. Ütleks nii, et halba päeva sisse ei trehvanud," tundus Taaramäe väga rahulolev.

Taaramäe ja Jõeäär alustavad mõlemad võistlushooaega 5. veebruaril Etoile de Besseges velotuuril. Cofidise meeskonda kuulub 2014. aastal 25 ratturit, kellest viis on uusprofid. Välismaalasi on klubis kaheksa, neist kaks eestlast, kolm hispaanlast ja kolm belglast.