Juba eelülesandmise järgi oli oodata M-Eliit klassis põnevat duelli tallinlase Sigvard Kuke ja elvalase Caspar Austa vahel. Oli ju aastalõpul Kukk osalenud Belgias cyclo-krossi võistlustel ning piisavalt heas hoos osalemiseks Eestis toimuvatel talikrossi võistlustel, tõsi küll, mis siiski oluliselt erinevad Kesk-Euroopa võistlustest.

Kukk startis cyclo-krossi, Austa aga MTB rattaga. Liidrikoha võttis kohe sisse Austa, Kukk tihedalt tema tagarattas. Kahjuks oodatud põnevus luhtus juba peale Elva muusikakooli languse vasakpoolset tagasipööret, kus Sigvard pani korraks külje maha ja Casparil oligi piisav edumaa olemas, mille säilitamine ei tekitanud talle raskusi. Nii võitiski viie 3,2 km-pikkuse ringi kihutamise Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi rattur Caspar Austa. Tema võiduaeg oli 44.51, mis andis keskmiseks kiiruseks 21,4 km/h. Teisena lõpetanud Spordipartner esindaja Kukk jäi maha 14 sekundit. Kolmanda koha sai Rein Taaramäe Rattaklubi rattur Vahur Valvas, kelle kaotus võitjale oli 4.10.

Sama pika distantsi sõitsid ka U23 ratturid, kus võidu võttis klubi CFC rattur Karl Juudas ajaga 48.40. Teise ja kolmanda koha sõitsid välja ja jätsid koju TÜ ASKi ratturid Margo Tamm ja Gabriel Leppik vastavalt aegadega 48.55 ja 48.57.

Meesjuunioridki sõitsid viis ringi. Võidu võttis klubi Viko rattur Gert Kivistik ajaga 51.00. N-Eliit klass sõitis 3x3,2 km. Võitis Jaanika Kurgjärv klubist RTR.