Kohe etapi alguses läks kihutamiseks ja jooksikute hulka pääsesid mõlemad meie mehed Rein Taaramäe (Direct Energie) ja Tanel Kangert (Astana).

Taaramäe pidas ees vastu teise mäeni, Kangert oli veel kõrges mängus sees finišitõusul. Kuna Sky meeskond tempo "küpsetas" ära Astana liidri Jakob Fuglsangi, siis oli Kangert sunnitud talle appi jääma. Tõsi, sel hetkel Kangert enam esikohamängus polnud.

Etapi võitis Geraint Thomas (Sky), kes tõusis ka üldliidriks. Tema edu tiimikaaslase Chris Froome´i ees on 1.25. Froome oli täna kolmas, jäädes Thomasele alla 20 sekundiga. Kolmas on kokkuvõttes Tom Dumoulin (+1.44) ja neljas Vincenzo Nibali (+2.14).

Täna lõputõusul raskustesse sattunud Fuglsang langes üldarvestuse neljandalt kohalt 12. positsioonile (+4.53). Etapil jäi taanlane esimestele alla pea nelja minutiga. Kohe tema ees lõpetas Kangert. Kohad etapil vastavalt 25. ja 26.

Kangert on ka kokkuvõttes 25es, ajalise kaotusega Thomasele 14.50.

Taaramäe jõudis täna finišisse 57. (+17.51), kokkuvõttes on ta 42. kohal (+39.42). Mägedesärgi arvestuses on ta neljas, Julian Alaphilippe´ist 25 punkti kaugusel. Homsel etapil on võimalik mäefinišites maksimaalselt teenida 65 punkti.