„Praegu huvitab mind kõige rohkem Põhja-Ameerika mandrile kolimine. Olen eluaega tahtnud seda teha. Aasta seal sõita, karjääri loojangul nii-öelda. Mõned nädalad tagasi lõi pähe, et miks mitte kohe proovida? Tunnen, et olen täie tervise juures ja mõned aastad on veel sõita jäänud," sõnas Pütsep intervjuus Delfi Spordile.

Et plaan ellu viia, lendas 34-aastane "vanake" Prantsusmaale. Paari nädalane visiit sai ESEG Douai klubisse tehtud juba juulis, nüüd siis vähe pikemaks ehk umbes oktoobri keskpaigani.

Kui juulis jäi Belgia ning Prantsusmaa eliit-amatöörsõitudel poodiumikoht võtmata, siis nüüd enam mitte. Belgia ühepäevasõidul Memorial Danny Jonckheere (169 km) sai Pütsep kolmanda koha Nicolas Vereecken´i (PWS Eijssen) ja Yves Lampaert´i (Soenens Jartazi) järel.

„Tegelikult oli võimalus Prantsusmaale minna juba aprillis, kuid see neli kuud, mis ma olen kodus viibinud, on aidanud ajud välja puhata. Alates 1992. aastast ehk 19-hooaega jutti olen kogu aeg tuuritanud. Mõneks kuuks koju jäämine tundub vaata, et parim otsus, mis kunagi teinud olen. Tagasi on tahtmine piiritaha minna ja tegusi teha," pajatab kahel viimasel hooajal väikestes Continental tiimides virelenud Pütsep.

„Arvan, et tõsisemalt võiks sõita veel 3-4 aastat. Päris suurtele võidusõitudele ma tõenäoliselt enam peale ei pääse. Kui siis tõesti mingi ime läbi, et keegi annab võimaluse ja usaldab mind. Üldiselt on ProTouri meeskonda pääsemiseks vanust liiga palju. Ka sellepärast erutab mind ennast Ameerikasse mineku variant kõige enam, seal saaks justkui uuesti alustada ja oma tugevust tõestada."