Veltouuri üldliidrina jätkab britt Chris Froome (Sky).

Rein Taaramäe (Cofidis) kirjutas eile oma blogis, et üritab täna jooksikute hulka pääseda. See tal siiski ei õnnestunud.

Suurem grupp, kus kohad jaotati 3.-20.-ni kaotas liidrile 20 sekundit. Taaramäe finišeeris võitjast 25 minutit ja 14 sekundit hiljem ja sai 121. koha.

Sõidu käik:

137 km läbitud: Viimase mäe tippu tulevad esimestena Daniel Martin ja Astana liider Jakob Fuglsang, 20 jälitajat on 46 sekundi kaugusel. Taaramäed üheski jooksikute grupis näha pole, ilmselt istub peagrupis.

118 km läbitud: Bardet, Rolland, De Clercq ja Clarke endiselt neljakesi eest ära, 25 sekundit on neist maas Jan Bakelants, kellest omakorda 32 sekundi kaugusel on 29-liikmeline jälitajategrupp koos Froome'iga. Neist 2 minutit ja 31 sekundit jäävad maha 5 meest ja siis tuleb peagrupp. Hetkel veel laskutakse, kohe viimane tõus tulemas.

106 km läbitud: Üksinda sõidab liidrikohal Simon Clarke (Orica Greenedge), temast 24 sekundi kaugusel on kolmene grupp Romain Bardet (AG2R), Pierre Rolland (Europcar) ja Bart De Clecq (Lotto-Belisol), siis veel väike vahe ja kaks jälitajat, seejärel 27-liikmeline seltskond koos kollase särgi Chris Froome'iga. Siis veel kaks jooksikut ja peagrupp, kus ilmselt on ka Taaramäe. Kohe jõutakse eelviimase tõusu tippu. Üks esimese kategooria tõus veel ees.

90 km läbitud - Favoriitide grupp kaotab jooksikutele (Rolland, Hesjedal, Bardet, Bakelants, de Clercq) vaid 30 sekundiga. Porte on grupis jälle natuke kaugemale jäänud. Taaramäed pole märgata olnud, ilmselt pole teda ei Froome'i ega ka Porte'i grupis.

80 km läbitud - Jooksikud on suuremast favoriitide grupist 55 sekundit ees. Porte kaotab favoriitide grupile ikka ligi minutiga.

70 km läbitud - Suuremad favoriidid on kõik nüüd rajal kokku saanud ning jälitavad jooksikuid. Team Sky meestest on gruppi jäänud ainult Chris Froome, üldarvestuse teine mees Richie Porte kaotab sellele grupile ligi minutiga. 

60 km läbitud - Peagrupist ründasid ja asusid jooksikuid jälitama üldliider Chris Froome ja kolmas mees Alejandro Valvere. Jooksikute seas on näiteks Pierre Rolland, Ryder Hesjedal, Igor Anton. 

40 km läbitud - Tempo on juba esimestel tõusudel väga kõrgeks aetud ning paljud suured tegijad on juba maha jäänud! (Näiteks Porte, Schleck ja Evans).