"Rein on reageerinud tiimi poolt koostatud treening- ja võistlusprogrammile väga hästi. Meil on selle üle siiralt hea meel. Detsembri ja jaanuari treeninglaagrites nautis ta arvatavasti professionaalseimat abi senises karjääris - alustades toidust ja massaažist ning lõpetades nõelravi ja ratta geomeetria paika sättimisega Specialized firma inimeste poolt," märkis Vinokurov.

"Taaramäe võit Murcia ühepäevasõidul tähendas meeskonnale psühholoogilises plaanis palju. Eelmisel hooajal saime esimese võidu alles Langkawi velotuuri teises pooles (I.J. - märtsi keskpaigas) ja see tekitas pingeid. Oleme looturikkad, et näeme Reinu sel hooajal poodiumi kõrgeimal astmel veel mitmeid kordi. Tean oma kogemuse põhjal, et Eestist sirgub väga talendikaid rattureid ja Taaramäe palkamist meeskonda võeti tõsise väljakutsena. Ta on varasematel aastatel näidanud, mida suudab korda saata ja seda isegi segavate tegurite kiuste. Astana tiimis anname talle maksimaalse võimaluse kasvada ja enda talenti näidata. Seda eelkõige suurtel jõuproovidel, kus läbilöömiseks on vajalik eriline tõestamistahe ning motivatsioon. Ka selles plaanis üritame teda ülespoole aidata," kirjeldas Vinokurov eestlase turgutamisega seotud plaane.

Järgmise stardi teeb Taaramäe 8. märtsil algaval Pariis-Nice velotuuril. Esialgse stardinimekirja põhjal on Astana väljas väga võimsa koosseisuga - lisaks Taaramäele Fabio Aru, Lars Boom, Lieuwe Westra, Jakob Fuglsang, Borut Bozic, Luis Leon Sanchez ja Laurens De Vreese.