Taaramäe kirjutab: "Lõpetasin sõidu surmväsinuna. See oli kindlasti üks elu raskemaid sõite, mis teinud olen. Lühike, 125 km etapp vältas justkui 250 km ja kestis justkui 6 tundi. Terve etapi lõdisesin külmast ja sõrmi ei tundnud. Kõige selle ekstreemsuse kiuste istusin, kannatasin ja tõin oma valge särgi finišisse ning säilitasin neljanda koha. Olen superõnnelik ja keskendun nüüd puhkamisele. Eesmärk sai 100% täidetud, elu parim tulemus (minu jaoks on Pariis-Nice tähtsuselt järgmine tuur pärast grandtuure)."

"Õgisin koguaeg räigelt geele ja batoone, sellistes külmades tingimustes peab koguaeg palju sööma, et nälga ei jääks. Keha radiaator võtab juba tunniga sama energia, mis kuivaga üldse kokku läheks... Jõin muidugi vähe, vaid 2 pudelit, sellistes oludes väga jook ei lähe ja põis saab kohe täis. Aga sellise vihmaga keegi kusele ei jää, asi tehakse otse pükstesse. Lasin ise ka end 2 korda täis - profisport pole naljaasi."

Üksi Eesti profirattur pole nii mainekat velotuuri varem esikuuikus lõpetanud. Pariis-Nice velotuuri viimasel kümnendil on lisaks Taaramäele parima noorratturi tiitli pälvinud Roman Kreuziger, Kevin Seeldrayers, Robert Gesink, Alberto Contador, Luis Leon Sanchez, Alejandro Valverde, Michael Rogers, Sylvain Chavanel ja Sandy Casar.