Froome tõestas tänavusel Touril Sky juhtidele, et ta väärib esiratturi staatust, juhtides Touri juba alates teisest nädalast. Ka edaspidi tõestas Froome, et ta suudab spurtida igal hetkel ja vastata igale rünnakule. Alpides olid just tema ja Movistari noorrattur Nairo Quintana omaette klassist.

Kui Froome oli algusest peale Touri suurfavoriit, siis 23-aastane Nairo Quintana on sellel Touril üllatanud väga paljusid. Seda, et Quintana jaksab mägedes sõita, teadsid kõik tiimid. Kuid, et Quintana mägedes niivõrd hea on, tuli üllatusena isegi Froome'ile. Quintana pälvis sajandal Touril nii parima noorratturi valge särgi kui ka mägedekuninga mummulise särgi.

Froome'ile ja Quintanale järgnesid üldarvestuses Joaquin Rodriguez (Katjuša), Alberto Contador (Saxo), Roman Kreuziger (Saxo), Bauke Mollema (Belkin), Jakob Fuglsang (Astana), Alejandro Valverde (Movistar), Cofidise liider Daniel Navarro, esikümne lõpetas Garmini meeskonna noorrattur Andrew Talansky.

100. Tour de France polnud niivõrd edukas Rein Taaramäele, kes maadles velotuuri ajal nii alavormiga kui astmaga. Taaramäe parimaks kohaks jäi eraldistardist saadud 18. koht, üldarvestuses jäi ta 102. kohale.