Kui ka Egiptus on A-alagrupis kaotanud samuti seni mõlemad mängud, siis vähemalt praegu püsib nende puhul veel matemaatiline võimalus edasipääsuks. Maroko jaoks on kõik lootused aga läinud.

Maroko tuli MM-ile suurte lootustega ning mõlemas senises mängus näidati ka ründavat mängu, kuid esimalt kaotati 0:1 Iraanile ja nüüd 0:1 Portugalile. Viimases voorus saavad nad veel heidelda Hispaaniaga, kuid suures plaanis see nende jaoks enam midagi ei muuda.

“Maroko koondis pääses 20 aasta pikkuse pausi järel taas MM-ile ja suutsime näidata, et oskame jalgpalli mängida. Me tõesti mängime jalgpalli,“ sõnas pressikonverentsil Maroko koondise peatreener Herve Renard. “Tundsime end siin Moskvas nagu Casablancas. Fänne oli tõesti palju. See aitas meid palju.“

Mitmel Maroko mängijal võttis järjekordne kaotus aga pisara silma. Ilmselgelt tuldi MM-ile suuremate eesmärkidega ja sooviks oli alagrupist edasi jõuda.

Portugali jaoks samas asjad sujuvad. Neil on kahe mänguga koos neli punkti ja seis tabelis soodne. “Olen värava üle õnnelik, kuid tähtsamad on kolm punkti. Peame enda jaoks võtma asju ühe kohtumise kaupa. Just niimoodi me edasi liigume,“ teatas Portugali võiduvärava löönud Cristiano Ronaldo.