Jaapan mängis viimase 21 minutiga maha 2:0 eduseisu, belglaste võiduvärava lõi vahetusmees Nacer Chadli neljandal lisaminutil kontrarünnakust.

"Tahtsime kohtumise lõpus standardolukorraga mängu saatuse otsustada, kuigi arvasime, et meid ootab lisaaeg, kuid me ei osanud sellist võimsat ja surmavat kontrarünnakut oodata," sõnas Nishino matšijärgsel pressikonverentsil.

Jaapanlane kiitis ühtlasi Belgia koondist, kes suutis otsustaval hetkel järgmise käigu sisse panna. "Kui olime 2:0 ees, ei vahetanud ma oma mängijaid, tahtsime veel ühte väravat. Kontrollisime mängu, kuid ühel hetkel tõstis Belgia oma mängutaset, mida nad pididki paratamatult tegema. Tahtsime Belgiat üllatada, kuid lõpus me lihtsalt ei saanud neile enam vastu," lisas Nishino.

Treeneri sõnul olid tema mängijad lõpuvile järel nii suures šokis, et ta otsustas nad riietusruumi ära saata ja nendega juttu ajada alles hotelli jõudes.

Belgiat ootab MMi veerandfinaalis kohtumine Brasiiliaga, Uruguay mängib Prantsusmaa ja Venemaa Horvaatiaga. Täna on viimastes kaheksandikfinaalides vastamisi Rootsi - Šveits (kell 17) ja Inglismaa - Kolumbia (21).