ManCity'l läks väravavahtidega keerulisemaks juba poolajal, kui tiimi esinumber Ederson Moraes ei saanud vigastuse tõttu teiseks poolajaks väljakule joosta. Brasiillast asendas Tšiili koondise endine esinumber Claudio Bravo.

Bravo ei suutnud võimalust aga ära kasutada ning 81. minutil nägi ta punast kaarti Josip Iličicile tehtud vea eest. Kuna pingilt ühtegi puurilukku enam võtta ei olnud, siis saadeti lahingusse äärekaitsja Walker. Talle pidi ruumi tegema ääreründaja Ryiad Mahrez.

Bravo punane kaart läks seejuures ka ajalooraamatutesse. Nimelt sai temast Meistrite liigas esimene vahetusest sekkunud väravavaht, kes on väljakult eemaldatud.

Walkerist sai aga üle pika aja esimene inglane, kes Meistrite liigas saanud väravas seista. Euroopa tugevamaks klubisarjas mängib igal hooajal vähemalt neli Inglismaa klubi, kuid inglasi need meeskonnad väravasse reeglina ei usalda.

Nii oli Ben Hamer enne Walkerit viimaseks inglaseks, kes Meistrite liigas väravas seisnud. Hamer jooksus väljakul 2016. aastal Leicester City värvides.

Seejuures tuleb Walkerit ka kiita. Nimelt tegi ta kohtumise viimase kümne minuti jooksul kaks tõrjet. Ederson ja Bravo tegid eelneva 81 minuti jooksul kahe peale ühe tõrje. Lisaks pidi Bravo enda puurist noppima ka ühe palli.

„Ei oodanud õhtule sellist lõppu. Arvan, et jään siiski väljakumängijaks,“ tõdes Walker kohtumise järel Twitteris lõbusalt.

Atalanta koduväljakul peetud matš lõppes 1:1 viigiga.

C-alagrupi tabeliseis 4. vooru järel:


1. Manchester City 10 punkti
2. Donetski Šahtar 5
3. Zagrebi Dinamo 5
4. Atalanta 1