PSG on koduses liigas pidanud konkurentidest kaks matši vähem, kuid edestab vaatamata sellele lähimat jälitajat 10 punktiga. Seega on kodune tiitel taaskord sisuliselt kindel. Nii ongi kõik pilgud pööratud Meistrite liiga kaheksandikfinaalide suunas, kus vastamisi tuleb minna Manchester Unitediga. PSG kulutas 2017. aasta suvel Neymari ostmisele koguni 222 miljonit eurot ja brasiillane toodigi meeskonda just selliste matšide jaoks.

Teist aastat järjest on Neymar aga hooaja kõige olulisemas faasis vigastusega mängust väljas. Eelmisel hooajal kaotas PSG kaheksandikfinaalis kahe mängu kokkuvõttes 2:5 hilisemale võitjale Madridi Realile. Avamängus oli Neymar veel platsil, kuid koduse kordusmängu ajaks oli Neymar vigastatud ning vaatas, kuidas PSG koduväljakul 1:2 kaotas.

Seekordse Meistrite liiga kaheksandikfinaalide loosimsie järel võis PSG rõõmustada. Esiteks saadi vastaseks Manchester United, kes oli toona küllaltki hädises seisus ning teiseks oli Neymar heas hoos. Nüüd on heas hoopis United ning Neymar jälle traumaga audis.

Ilmselgelt kolis Neymar Pariisi, kuna ta tahtis välja pääseda Lionel Messi varjust. Samas eriti hästi ei ole see tal seni õnnestunud – Prantsusmaa liiga saab rahvusvahelises plaanis üsna vähe tähelepanu ning Meistrite liiga otsustavast faasist võib ta taas täielikult eemale jääda.

Kui PSG peaks taaskord ebaõnnestuma, siis saavad ilmselgelt taas hoogu juurde kuulujutud, mis viivad Neymari Hispaaniasse tagasi. Sellise stsenaariumi reaalsel teostumisel võiks lõpuks tõdeda, et PSG suurinvesteering läks täielikult vett vedama.