Kõige selgem kipub asi olema Müncheni Bayerni ja Londoni Chelsea vastasseisus. Bayern võitis avamängu võõrsil 3:0 ning sellega on sisuliselt kõik tehtud. Kui sakslastel õnnestub koduväljakul üks värav lüüa, siis tuleks Chelseal juba neljal korral täpne olla. Bayerni esiründaja Robert Lewandowski sai küll vigastada, kuid nii suurt eduseisu suudetakse kõigi eelduste kohaselt hoida ka temata.

Avalahingus sai suureskoorilise võidu ka Itaalia tiim Atalanta, koduväljakul mängiti Valencia üle 4:1. Juba praegu ennustatase, et Atalanta võiks olla tänavuse hooaja Amsterdami Ajax ehk meeskond, kes suudab traditsiooniliselt tippu kuuluvaid meeskondi kimbutada.

Koguni viies paaris on ühel meeskonnal aga üheväravaline edu. Korduskohtumistes mängivad neist kaks koduväljakul ning kolm võõrsil.

Koduväljakul saavad eduseisust alustada RB Leipzig ja Manchester City. Leipzigi 1:0 võit Tottenhami üle oli nii veenev, et ennustuste kohaselt läheb sellest paarist edasi just Leipzig.

ManCity suutis võõrsil 2:1 seljatada Madridi Reali. See tulemus oli kindlasti mõruks pilliks Euroopa Jalgpalli Liidule UEFA. Mäletatavasti määrati ManCity'le hiljuti kahe aasta pikkune eurosarjades osalemise keeld.

Nii soovib UEFA kindlasti, et ManCity langeks võimalikult kiiresti konkurentsist. Euroopa vutielu katuseorganisatsioonile oleks eriti valus löök, kui ManCity suudaks tänavu eurosarja võitjaks kerkida. See tähendaks, et tiitlikaitsja vaataks tulevat hooaega kõrvalt. Sellist fopaad ei saaks UEFA endale lubada.

Võõrsile lähevad napis eduseisus Dortmundi Borussia, Lyon ja Madridi Atletico. Borussia alistas 2:1 PSG, Lyon oli 1:0 üle Torino Juventusest ning Atletico seljatas 1:0 Liverpooli. Reaalsuses on kõikides paarides soosikuks kaotusseisus olevad meeskonnad. Parim seis on PSG-l, kes suutis avamängus võõrsil värava kirja saada. Nii PSG-l, Juventusel kui ka Liverpoolil on piisavalt kvaliteeti, et koduväljakul vastased kahe või kolme väravaga alistada.

Ühes paaris on avamängu järel ka viigiseis. 1:1 lõppes Napoli ja FC Barcelona vastasseis. Numbriliselt on eelis Barcelonal, kuna neil on kirjas võõral väljakul löödud värav. Sisuliselt on katalaanide seis aga keerulisem, kuna nende koosseis on kaartide ning vigastuste tõttu üsna õhukeseks jäänud. Napoli on samal ajal selgelt tõusuteel ning Gennaro Gattuso käe all mängitakse väga võitluslikku ja samas ka tulemuslikku jalgpalli.