Fati tabamus oli seejuures eriti magus, kuna see tõi Barcelonale 2:1 võidu Milano Inter üle. Guinea-Bissaus sündinud, kuid Hispaania U21 koondist esindav ääreründaja oli täpne matši 86. minutil. Seejuures oli ta väljakule pääsenud ainult ühe minuti jagu varem.

2012. aastal Barcelona jalgpalliakadeemia La Masiaga ühinenud Fati on sel hooajal olnud tõelises rekordite purustamise hoos ning loomulikult on see toonud hulgaliselt võrdlusi akadeemia kõige kuulsama kasvandiku Lionel Messiga.

Millised märgid on Fati sel hooajal maha pannud?

  • -Fati on Barcelonas läbi aegade nooruselt teine mängija, kes klubi Hispaania kõrgliigas esindanud. Esmakordselt sai ta väljakule 16 aasta ja 298 päeva vanusena. Rekordimeheks on Vicente Martinez, kelle puhul oli näitajaks 16 aastat 9 kuud ja 7 päeva.
  • -Fati on aga Barcelona läbi aegade kõige noorem väravalööja Hispaania kõrgliigas. Tabamuseni jõudis ta 16 aasta ja 304 päeva vanusena.
  • -Fati on kõige noorem mängija, kes Barcelona koduareenil Camp Noul algrivistuses väljakule jooksnud. See rekord seisab 16 aasta ja 318 päeva peal.
  • -Fati on kõige noorem mängija Hispaania kõrgliigas, kes saanud ühes kohtumises kirja värava ja resultatiivse söödu. See kõik juhtus 16 aasta ja 318 päeva vanusena.
  • -Lisaks on ta kõige noorem väravalööja Camp Noul. See juhtus juba eelnevalt mainitud 16 aasta ja 318 päeva vanusena. Kolm viimati nimetatud tippmarki said püstitatud Meistrite liigas samuti 16 parema sekka jõudnud Valencia vastu.
  • -Lisaks on Fati kõige noorem mees, kes Meistrite liigas Barcelonat esindanud. Dortmundi Borussia vastu mängides asendas ta Messit 16 aasta ja 321 päeva vanusena.
  • -Nüüdsest on Fati ka Meistrite liiga läbi aegade kõige noorem väravalööja.
FC Inter vs FC Barcelona