Õhtu oodatuim lahing AS Roma ja Müncheni Bayerni vahel kujunes kodumeeskonnale tõeliseks õudusunenäoks. Roma kaotas kohtumise 1:7 - tegemist oli klubi ajaloo suurima kaotusega kodupinnal. Bayern tegi asjad selgeks juba esimese pooltunniga, kui Arjen Robbeni kaks tabamust ning väravad Robert Lewandowskilt ja Mario Götzelt sakslased 4:0 juhtima viisid. Poolajale mindi 5:0 eduseisus. Väravad said kirja veel Thomas Müller, Franck Ribery ning Xherdan Shaqiri.

Rekordiga sai hakkama ka Donetski Shakhtar, kes purustas BATE Borissovi 7:0. Seejuures võideti avapoolaeg 6:0 - mitte kunagi pole ükski klubi nii palju väravaid Meistrite liiga mängu poolajal löönud. Seitsmest väravast viis läksid Luiz Adriano nimele - vaid Lionel Messi on suutnud Meistrite liiga ajaloos ühes mängus 5 väravat lüüa.

Londoni Chelsea purustas koduväljakul Maribori 6:0. Poolaeg võideti 3:0. Kaks väravat sai kirja Eden Hazard ning skoori tegid ka vanameistrid Didier Drogba ning John Terry.

FC Barcelona oli kodus 3:1 üle Amsterdami Ajaxist. Skoori avas Neymar ning Lionel Messi viis meeskonna 2:0 juhtima. Messi lõi oma kontosse Meistrite liiga 69. värava. Sama palju on ka Cristiano Ronaldol. Raul'i rekordist lahutab mehi kaks tabamust.

Inglismaa meister Manchester City pääses tänases avamängus Moskvas kohaliku CSKA vastu avapoolajal 2:0 juhtima (väravad Sergio Agüero ja James Milner), kuid pidi lõpuks piirduma 2:2 viigiga. Elevandiluuranniku koondise ründaja Seydou Doumbia lõi 64. minutil 1:2 ja teenis 85. minutil väga vastuolulise penalti, kui kukkus Aleksandar Kolaroviga kokkupuute järel väga kergelt ja teatraalselt. Bebras Natcho realiseeritud penalti kindlustas CSKA-le 2:2 viigi.

Tulemused all blogis!
Vaata alagruppide tabeliseise UEFA.com lehelt