Tulemused:

AC Milan - FC Barcelona 0:0 (0:0)

Marseille Olympique - Müncheni Bayern 0:2 (0:0)
Väravad: 44. Gomez, 69. Robben

Vaata kohtumise AC Milan - Barcelona paremaid hetki:

Eelinfo:

AC Milan - Barcelona
Milan peab Barcelona vastu astuma ilma Marko Van Bommelita, kes jääb kaartide tõttu mängust eemale. Lisaks ei tee kaasa kaitsja Thiago Silva ning ründajad Ignazio Abate ja Alexandre Pato.

Barcelona poolelt jäävad kõrvale David Villa ning Adriano. Peatreeneri Pep Guardiola sõnul peavad nad suutma Zlatan Ibrahimovici peatada. "Ta on väga tugev, eriti õhus. Ta on peatamatu, kui saab mängus palju palli. Võlgneme talle osa oma tiitlist. Tema esimesed kuus kuud Barcelonas olid väga head. Ma ei ole siiamaani saanud vastust, mis meie vahel juhtus. Asi ei saanud olla jalgpalli kvaliteedis, sest see ei tulnud kunagi jutuks."

Barcelona on võitnud Meistrite liigas kõik kohtumised, alates möödunud aasta veebruarist. Selle aja on nad lööönud 21 kohtumises 60 väravat. Milan on seevastu suutnud viimasest 15 kohtumisest võita vaid 4.

Viimasest viiest meeskondade vahelisest kohtumisest on Barcelona võitnud 3 ja viigistanud kaks.

Marseille - Bayern
Marseille on ilma põhiväravavahi Steve Mandanda ja keskkaitsja Souleymane Diawara'ta. Bayern mängib ilma Bastian Schweinsteigerita.

"Võtma mängu väga tõsiselt. Marseille võitis kahel korral Dortmundi ja lülitas välja Milano Interi. Nad mängivad väga emotsionaalselt ning suure kirega," lausus Bayerni peatreener Jupp Heynckes.