United pidi Olympiacose vastu avakohtumises 0:2 kaotust tunnistama, kuid pääses edasi tänu imelise mängu teinud Robin Van Persiele. Hollandi väravakütt avas mänguskoori täpse penaltiga 25. mänguminutil ning viigistas kokkuvõttes seisu avapoolaja üleminutil. Võiduväravat ning ühtlasi kübaratrikki tähistava tabamusega sai ründeäss hakkama kohtumise 52. minutil.

Vaata väravaid!

Borussia võitis Peterburi Zeniidi vastu avakohtumise 4:2, kuid pidi kodus siiski kõvasti vaeva nägema. Zeniit asus kohtumist 16. minutil Hulki imelisest väravast juhtima, kuid Saksa klubi viigistas tänu Sebastian Kehlile 38. minutil. Peterburi klubi suutis 73. minutil taas juhtima minna, kui täpne oli José Salomón Rondón, kuid järgmist väravat, mis kahe mängu kokkuvõttes viigi tabloole toonuks, ei sündinud.

Kohtumiste eel:

Unitedil on täna viimane võimalus õnnetust hooajast veel midagi päästa, kuigi väljavaated edasipääsuks pole ka siin just kuigi kiita.

Unitedil on nädalavahetusest seljataga 0:3 kaotus Liverpoolile. Inglise meistriliigas hoiab tiitlikaitsja alles seitsmendat kohta. Koduses karikasarjas lõppes ManU teekond juba jaanuaris kolmandas ringis, liigakarikasarjas langeti poolfinaalis.

Olympiakos sai seevastu laupäeval tunda tõelist võidurõõmu, kui kodus alistati 2:0 FC Panthrakikos ja kindlustati sellega viis mängu enne hooaja lõppu 41. Kreeka meistriliiga tiitel.

ManU-le võiks veidi kindlust lisada ajalooline fakt, et kodukamaral pole veel kunagi Kreeka klubidele alla jäädud, samas on Olympiakos kõik 11 korda, kui nad Inglismaal on mänginud, kaotusega koju läinud.

ManU peatreener David Moyes: "Hooaeg pole just loodetult kulgenud, kuid kõige tähtsam on praegu see mäng ära mängida, kust me loodetavasti ka edasi pääseme. Kui nii juhtub, oleks see meile tohutu kergendus. Teame, et oleme 0:2 kaotades kehvas olukorras, aga meil on kõvasti eneseusku."

Olympiakose peatreener Michel: "Mu mängijad ei karda midagi. Võib-olla on treener rohkem hirmul, kuid nemad mitte. Oleme Manchester Unitedi situatsiooniga kursis, kuid see ei puutu meisse. Näeksime mängu meelsasti minemas sama teed nagu esimene pool, kuid teame, et meid ootab vastas teistsugune Manchester United. Kindlasti vajame ühte väravat. Me ei saa lihtsalt kaitses istuda ja oma kaheväravalist edu hoida."

Koha kaheksa parema seas on juba kindlustanud Müncheni Bayern, Madridi Atletico, FC Barcekona, Pariisi Saint-Germain, Londoni Chelsea ja Madridi Real. Veerandfinaalpaaride loosimine toimub reedel.